FILMAVOND 20 MAART 2020 THE SHACK ! IS HELAAS TOT NADER ORDER UITGESTELD!

LET OP!

IVM de risico’s van een coronabesmetting gaat de vertoning van deze film niet door. Zodra een latere datum mogelijk is maken we dat ook langs deze weg bekend.

Vanuit de BZA                 “THE SHACK”

Beste mede gemeenteleden,

Van Esther Pierik kregen wij de tip van een bijzondere film: “the Shack”. In het verleden organiseerde de BZA ook wel filmavonden maar dat is alweer een tijdje geleden. Toch gaan wij nu weer een filmavond organiseren en wel op vrijdagavond 20 maart 2020, aanvang van de film om 19.15 uur. Inloop vanaf 19.00 uur, de film duurt ongeveer 2 uur.

Een korte samenvatting van de film:

Mack Philips raakt na een familietragedie in een stevige depressie, waardoor hij vragen stelt bij zijn diepste overtuigingen. Tijdens zijn geloofscrisis ontvangt hij een geheimzinnige brief die wil dat hij naar een verlaten hut gaat, diep in de wildernis van Oregon. Mack twijfelt maar reist toch naar de hut. Daar ontmoet hij een vreemd en onverklaarbaar trio dat wordt geleid door een vrouw die “Papa” heet. Mack ontdekt belangrijke waarheden waardoor hij anders tegen zijn tragedie aankijkt. Het zal zijn leven voorgoed veranderen.

Volgens Esther zeker het kijken waard, zet u de datum alvast in uw agenda?

Hierbij wordt u alvast van harte uitgenodigd voor deze avond, aanmelden is niet nodig.

Een week later, op vrijdag 27 maart, organiseren wij weer een gezamenlijke maaltijd.

Noteert u ook deze datum alvast?

Met vriendelijke groet,

Marjan, namens de BZA