SINTERKLAASACTIE 2019

Beste mensen.

Binnenkort is het weer sinterklaasfeest, als het goed is voor alle kinderen in Nederland. Ook wij willen dit jaar 115 kinderen,  die op school zitten in het asielzoekerscentrum in Luttelgeest, een leuk sinterklaasfeest bezorgen. Deze kinderen hebben bij hun vlucht alles achter moeten laten, ze hebben veel mee gemaakt en weten nog steeds niet waar ze uiteindelijk terecht komen.

Wij weten dat sinterklaas ook bij hen op school komt. Wij zouden het heel fijn vinden als hij ook voor hen een zak met cadeautjes meebrengt. Wij hebben ook contact gelegd met de Ark en het Kompas in Steenwijk. Zij gaan, als het goed is, een pakje maken voor kinderen van  8 tot 12 jaar en niet duurder dan € 7,50 maar minder is ook geen probleem. Ook zou het leuk zijn als er in dat pakje een kleine chocoladeletter zit. Onze vraag is of u hetzelfde wilt doen, maar dan voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Graag op het pakje zetten of het voor een jongen of een meisje is en met de leeftijd er op.

Wilt u wel mee doen maar weet u niet wat u moet kopen en waar? Wij zetten in de beide kerken een bus waar u een gift in kunt doen. Wij zullen dan zorgen dat de cadeautjes er komen.

Ook komt er in beide kerken een sinterklaaszak te staan waar u de pakjes in kunt doen.

Wij hebben er zin in, wij hopen u ook.

Els Kuit en Gerda Koning

Sandra van der Tempel bedankt eenieder voor het leuke Sinterklaasfeest.

Dag Gerda en Els en vooral alle kinderen!

Wij hebben met de kinderen genoten van een super leuk Sinterklaasfeest.

En geweldig om te zien hoe blij alle kinderen met het extra cadeautje en de chocolade letter zijn.

Super veel dank namens het team van De Wissel. 

Hierbij een paar foto’s. 

Morgen krijgen alle gezinnen nog een extra cadeautje voor mama of oma om zelf Sinterklaas te spelen. nl. met de kettingen. De oudste kinderen van het gezin mogen dat aanbieden. Deze zijn gemaakt door een oma van een kind. Het waren er 70, allemaal apart ingepakt Super lief

Groet,

Sandra van der Tempel,

Duo directeur,

AZS De Wissel, Luttelgeest